Copyright!

Recensies Fotograaf Mechelen, Antwerpen

Maxine Willemsen Google recensie – 5 sterren 27/11/2019

Stef is een man met enorm talent en laat je meteen thuis voelen. Na enkele minuten sta je te glimlachen voor de lens en maakt hij prachtige portretten! Sterk aangeraden ook qua prijs/kwaliteit, je krijgt pracht stukken hoe jij ze wilt. Persoonlijke aanpak, gaat met zijn klanten helemaal na wat ze willen en levert uitmuntend werk!

Muriel Marien Google recensie – 5 sterren 05/10/2019

Het contact met Stef verliep vlot en gemoedelijk. Ietwat onwennig begonnen we aan onze (familie) fotosessie maar al vlug stelde Stef ons op ons gemak.  Met een grapje toverde hij een lach op onze gezichten met als resultaat  prachtige en natuurlijke foto’s… .juist zoals we het graag hadden !  Bij een volgende gelegenheid weet ik hem zeker te vinden. Top !

 

Ann Vastenavondt Google recensie – 4 sterren 01/10/2019

Een vlot contact! We voelden ons snel op ons gemak omdat Stef de tijd nam om ons goed te begeleiden om leuke poses te vinden met het gezin. Prima service en mooie foto’s dus. Een aanrader!

 

Kathryn Cauwenbergh Google recensie – 5 sterren 14/08/2019

Stef heeft al mijn verwachtingen overtroffen – hij slaagt erin om je op een heel ontspannen en leuke manier voor de lens te krijgen. Hij weet je op de juiste momenten vast te leggen met prachtige foto’s als resultaat.
Ik kan hem alleen maar aanbevelen en zal Stef zeker nog contacteren voor andere fotoreportages.

 

Martina Striok  Google recensie – 5 sterren   14/5/2019

We hadden een heel leuke ervaring tijdens een fotoshoot met Stef. Hij heeft een goede aanpak en verstaat zijn vakgebied volledig. Zijn service is uitstekend en hij antwoordt altijd heel snel. Tof, echt een aanrader!

 

Anne De Prins Google recensie – 5 sterren  17/3/2019

Heb Stef leren kennen na een fotoshoot met Malines Group. Voor iedereen een heel positieve ervaring. Ik moest dus niet lang nadenken over de fotograaf voor de communie foto’s van mijn dochter! Weer een mooi resultaat en een tevreden dochter 🙂

 

Dieter Van Crombruggen Google recensie – 5 sterren   19/1/2019

Ik had foto’s nodig voor mijn nieuwe cv en vond Stef zijn website op Google. Na zijn werk gezien te hebben contacteerde ik hem telefonisch en na het gesprek was ik gerustgesteld. Met enige zenuwen begon ik aan de fotoshoot en na 5 minuten voelde ik me zo “thuis” dat ik mij gewoon amuseerde. Toen ik daarna de foto’s te zien kreeg was ik superblij. Heb er ook veel complimenten op gekregen op sociale media.

 

An Van den Eynde  Google recensie – 5 sterren november 2018

We hebben al 3 keer een fotoshoot met ons gezin (6 personen) bij Stef gedaan en zijn altijd heel tevreden over het resultaat van de shoot. Mooie foto’s en mooie opstellingen. Zeker een aanrader!

 

Ime Goethals Google recensie – 5 sterren oktober 2018

Stef Boey, een fotograaf in hart en nieren. Stef Boey, een topartiest. Ik heb Stef mogen leren kennen dankzij een tentoonsteling en bij hem voel je je direct op je gemak.
Een aanrader! +++

Tim Pollenus Google recensie – 5 sterren
21 juni 2018

Eerder toevallig bij Stef terecht gekomen en zeker geen spijt gehad. Stef is een professional die vlot met je meedenkt. Het resultaat is een kwaliteitsvol eindproduct tegen een degelijke prijs. Ik ga zeker opnieuw bij Stef langs.

 

Servet Duran Google recensie – 5 sterren
16 maart 2018

Een van de beste fotografen uit regio Mechelen en omstreken. Wil je resultaat en wil je specificatie dan raad ik Stef Boey zeker aan. super goede resultaten.
Nogmaals bedankt !

 

Manoëlle Verhoeven Google recensie – 5 sterren
07/03/2018

We hebben al tweemaal foto’s laten nemen. Eerst voor ons huwelijk, echt super goede en spontane foto’s, echt top! In de herfst fotoshoot van onze dochter in het park, het resultaat was prachtig! We zijn super tevreden en als we nog eens een fotograaf nodig hebben, weten we waar we moeten zijn.

 

Annick De Smet Google recensie – 5 sterren
17/2/2018

Top fotograaf 🙂 Voor de eerste keer met mn ventje voor de lens !! Eerst wat onwennig ,maar Stef geeft je wel een comfortabel gevoel met een grapje enz.. .Mooie foto’s gemaakt van ons !

 

Maxim Kouznetsov Google recensie – 5 sterren
22/1/2018

Fantastische fotoshoot achter de rug. Uur en half vlot verlopen. Stef weet duidelijk wat hij doet. Totaal 90 foto om er uit te kiezen. De beste die ik heb gekozen hebben goede reactie veroorzaakt op sociale media. Dus ik ben tevreden. Prijs kwaliteit uitstekend dus. Zeker aan te raden om te doen gezien wij nu in het tijdperk van digitale fotografie en media leven en wij worden op presentatie beoordeelt.

 

Sven Van Gucht Google recensie – 5 sterren
18/4/2017

Via een cadeau-bon zijn we bij Stef terecht gekomen. Ik en mijn vriendin wouden al langer een keer leuke foto’s van onszelf laten maken. Het eerste contact om een afspraak te maken verliep zeer aangenaam en we waren er direct gerust in dat de fotoshoot vlot zou verlopen. We hadden namelijk nogal wat ideeën en Stef zei dat het allemaal geen probleem was 🙂
De dag zelf tijdens de fotoshoot in de studio waren we direct op ons gemak en zijn we er direct ingevlogen. Stef is een zéér aangenaam, vriendelijk en professioneel persoon.
Over het uiteindelijk resultaat waren we ook zéér tevreden. Hele mooie foto’s!! We hebben er al mooie complimenten over gekregen 🙂 Éen foto gaan we nu zelfs vergroten om in de woonkamer te hangen. Dus niet twijfelen en contact opnemen met Stef Boey 🙂

 

Nadia Martein Google recensie – 5 sterren
9/4/2017

Reviews schrijven…hmm, eerlijk? Dat doen wij eigenlijk nooit. Maar nu moesten we gewoon!!Héél België en ver daarbuiten moet gewoonweg weten wat een TOP-fotograaf jij bent Stef Boey!!Met een bang hart plukten we jou van het internet en wat bleek?? Jij hebt van ons feest de mooiste fotoreportage EVER gemaakt!!Niet alleen waren álle foto’s prachtig en ben je nog eens zéér budgetvriendelijk, ook jouw spontaniteit, enthousiasme en vriendelijkheid hebben ons en onze gasten een ONVERGETELIJKE AVOND bezorgd!!Dus aan iedereen die deze website bezoekt….wij hebben alvast onze vaste “huisfotograaf” gevonden!! Bedankt Stef!

Nadia, Mira en Janbart

 

Chris Hendrickx Google recensie – 5 sterren
maart 2017

Wilde zo graag en al zo lang eens mooie foto’s laten maken van mijn kleinzonen, en nu viel alles perfect op zijn plaats. De foto’s zijn zo mooi, en passen perfect in ons interieur.
Bedankt Stef je bent een warme mens en een kei in je vak.

 

Patrick Raes Google recensie – 5 sterren
februari 2017

Samen met mijn vriendin leerde ik Stef Boey kennen , beter gezegd zijn werk als fotograaf . Ik ging eens eens een kijkje nemen op de website en zag meteen dat de man heel professioneel ingesteld was zowel wat foto als verhoudingen betreft. Omdat we al een tijd met het idee omgingen om toch een leuke shoot te laten maken van ons zelf wisten we meteen dat dit de juiste man was voor het maken van onze foto’s. En inderdaad toen we de foto’s zagen en samen een keus hadden gemaakt welke we gingen nemen , zijn we maanden later nog steeds heel tevreden en hebben zeker geen spijt dat we voor Stef boey gekozen hadden . Vrienden van ons keurde de vergrote foto die we hebben hangen in de woonkamer en kregen interesse . Ik stuurde ze naar Stef en wat zegt men steeds. Een tevreden klant komt terug . Super !!!

 

Charles Hig Google recensie – 5 sterren
februari 2017

Een tentoonstelling wees de weg naar zijn Website, nog een tentoonstelling en een fotoshoot. Gewoon geweldig hoe Stef al pratend doet vergeten dat hij ondertussen fotografeert en zo tot zeer naturelle foto’s komt. In zijn kunstfotografie herken je de visie van een rasartiest. Blij dat er werk van hem thuis hangt.

Sarah Janssens Google recensie – 5 sterren
februari 2017

Zowel voor als samen met Stef achter de camera leer je heel veel bij!
Ik heb reeds enkele foto shoot gedaan met hem voor de camera en deze zijn gewoon weg super!! hij heeft oog voor detail.
Daarnaast heb ik ook les gevolgd om achter de camera te staan. Ik heb op een korte tijd zoveel bijgeleerd! Echt de moeite waard

Kathy Douchar Google recensie – 5 sterren
januari 2017

Fantastische fotograaf met oog voor schoonheid en originaliteit. Vol passie voor zijn vak. Ik heb zowel portretfoto’s als twee natuurfoto’s en raak er niet op uitgekeken. Portretfoto’s vol humor en natuurfoto’s die me rust en reflectie geven.

Ann Hendrickx heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
17 mei 2016

Stef bezorgde ons prachtige foto’s van onze huwelijksdag
Zeer aangenaam om met hem foto’s te nemen, je voelt je dadelijk op je gemak.
De foto’s werden ons zeer snel bezorgd en alles was perfect afgewerkt
Een echt aanrader om door hem een fotoreportage te laten maken! echt vakmanschap

Katja Vandeput heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
26 april 2016

Vakmanschap! De vaardigheid om kwalitatief werk af te leveren. Dat is waar Stef Boey Photography voor staat. Stef je bent een topper in wat je doet!

Robby Mares Google recensie – 5 sterren
maart 2016

Ik huurde Stef enkele maanden geleden in voor portretfotografie, meer bepaald voor het maken van headshots voor mijn nieuwe zaak. Ik was meer dan tevreden, zowel over de fotoshoot zelf als de foto’s. Stef heeft een zeer aangename en professionele manier van werken waardoor je je meteen op je gemak voelt wat geweldige portretten oplevert.
Absolute aanrader!

Natacha Elakeb heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
7 december 2015

Een TOPPER met een ‘edge’ van perfectionisme die steeds weer prachtige foto’s weet te maken,dat is hoe ik Stef het beste kan beschrijven. Steeds een leuke samenwerking,richtlijnen hoef ik nooit te geven want met zijn vakkennis en feeling weet hij meteen hoe hij men boetiekje Carte Blanche of events het mooist kan vereeuwigen! Merci Stef voor nogmaals zeer leuke en mooie foto’s gemaakt te hebben! Op naar de volgende keer !

Sarah Vanderheyden heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
12 november 2015

super fotograaf! mooie fotos en snelle aflevering!

Wouters Sabrina heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
16 oktober 2015

Je eigen foto op Stef zijn profiel zien! Wauw even schrikken maar ze zijn dan ook gewoon prachtig. Wij zijn er superleuk mee. Heel ontspannen sfeer, toffe warme persoon, leuke ervaring. Niet twijfelen, gewoonweg doen!

Priscilla De Becker heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
12 oktober 2015

Stef is een heel sympathieke en losse kerel, die fantastische foto’s maakt. Hij weet wat hij wil en is perfectionistisch, daarmee dat zijn foto’s zo mooi zijn. Hij luistert ook naar zijn klanten, om zo te voldoen aan hun wensen. Onze huwelijksfoto’s zijn net als het verhaal van onze trouwdag. Echt top!

Sylvie De Coster heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
7 oktober 2015

Het was de eerste keer dat Stef een bolle buik shoot deed, en wat is dat goed gelukt!
Ik was enorm trots op m’n buikje en hij heeft dat gevoel perfect vastgelegd op foto.
Het is de perfecte herinnering van een prachtige tijd in ons leven!

Wendy Sterckx heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
20 september 2015.

Fotoshoot met drie kinderen. HELP hoe leid je dit in goede banen. Door de kinderen een leuk speeluurtje te bieden. Met als resultaat een heleboel foto’s met stralende kindersnoeten. Wij hebben genoten van de leuke aandacht en ik geniet nog elke dag van het resultaat. Stef, geen woorden voor het prachtige resultaat. WIJ ZIJN FAN !!!

Hilde Cortebeeck heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
17 september 2015

Samengewerkt met Stef voor een produktie voor mijn werk, en ik was bang wat dat zou geven omdat mijn dochter niet zo sociaal is (lees: niet).
Stef palmde haar meteen in, wat weinig mensen kunnen, en het was prachtig om zien hoe die 2 samenwerkten.
Het werk was echt snel gedaan. Nu nog spreekt mevrouw nog van “die gekke fotograaf”.
Het resultaat was echt héél leuk, spontaan, gewoon zoals ze is.
Voor herhaling vatbaar maar dan met ons drietjes! Dikke merci!

Peter Brabants heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
18 augustus 2014

Wie had dat ooit gedacht dat jij zo’n goeie fotograaf ging worden…mooie foto’s die een goeie diepe indruk achterlaten!

Cindy Heremans heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
17 augustus 2014

Stef heeft het oog om van iets gewoon iets buitengewoon te maken alleen door een druk op de knop. De beide reportages die we hebben laten maken bij Stef Boey zijn souvenirs voor het leven.

Carl Stock heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
17 augustus 2014

Timing is everything, and he does it every time, keep up your amazing work!

Shanthi Van Reeth heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
17 augustus 2014

Your photos are amazing !!!

Sharon Symons heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
17 augustus 2014

Bedankt voor de fantastische reportage!

Peter Lemmens heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
17 augustus 2014

Your pictures are making me speechless….

Dieter Van Crombruggen heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
17 augustus 2014

Héél knap wat je doet ! keep it up !

Carol Stock heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
17 augustus 2014

awesome work.. much respect !

Liesbeth De Wolf heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 4 sterren
17 augustus 2014

Een fotograaf met liefde voor het vak! 

Julie Van Remoortel heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
16 augustus 2015

Toffe ervaring totaal ongedwongen en zelf heel veel inspraak voor het maken van bepaalde foto’s. Stef heeft ook goede trucjes om er voor te zorgen dat iedereen met ogen open op de foto staat!! We zijn heel tevreden over de resultaten. Ook heel veel sfeerbeelden van ons huwelijk wat het feest terug tot leven brengt door terug naar de foto’s te kijken.

Kaatje Janssens heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
21 oktober 2014

“Ik wil mezelf zien…door de ogen van anderen. Ik wil me zekerder voelen over mezelf.” Met deze insteek begon ik aan de fotoshoot. Een erotische fotoshoot. Ik volg Stef al een jaar en ben grote fan van zijn werk, de manier waarop hij mensen benadert…hoe dingen in beeld brengt, het sprak me allemaal aan. En het eindresultaat bewijst dat ik de beste fotograaf gekozen heb voor deze fotoshoot. De spanningen die ik voelde, de onzekerheid en angst, verdwenen naargelang de shoot op gang kwam. Door zijn ongedwongen, professionele houding, de rust en kalmte die hij uitstraalt…en de bemoedigende woorden heb ik een geweldige fotoreeks overgehouden. Een foto of beeld is maar zo goed als zijn fotograaf…Dank je wel Stef Boey, ik kon me geen betere wensen.

Lene Hosten heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
3 oktober 2014

Geweldige service, uiterst vriendelijk en enorm getalenteerd. Meer heb je niet nodig!

San van Hulle heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
19 augustus 2014

Ben zo één van die personen die spontaan ” bevriest ” op papier, dus een shoot zat er nooit in, tot ik na een aantal verloren kilo’s toch besloot om het te vereeuwigen. Stef ging het worden, de rust die hij uitstraalt deed veel, net als zijn werk, want hij slaagde er niet alleen in om mij te laten ” ontdooien “, maar hij bracht het zover dat ik nu uitvergroot aan men eigen muur hang te pronken in het midden van de woonkamer.
Het was men allereerste fotoshoot, maar zal zeker niet de laatste zijn, nogmaals bedankt om me een kant te laten zien van mezelf die ik zelf nog nooit zag…

Kris Schuermans heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
19 augustus 2014

5 stars from me for Stef as he has done a fantastic job during the photo shoot for Kris Goldie.
I am proud to have used a great picture out of this shoot for the Radio edit of my track Mayday!

Nancy Silvrants heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
19 augustus 2014

Stef heeft onze huwelijksfoto’s verzorgd. TIP TOP in orde , zeer professioneel en met oog voor detail. Een waar genoegen om mee te werken ook , heel relax eigen inbreng is mogelijk.
Langs deze weg nogmaals bedankt Stef , je hebt onze mooiste dag PERFECT in beeld gebracht !

Samira Ebrahimi heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
19 augustus 2014

prachtig werk , zeer professionele foto’s met inzicht .

Els Huysmans heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
19 augustus 2014

je bent fantastisch bezig Stef! doe zo verder !

Aycha Tayebi heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
18 augustus 2014

Stef is een topfotograaf met oog voor detail en voor de klant. Indien je een fotograaf zoekt die net een tikkeltje meer magie aan je foto’s kan geven dan ben je bij Stef zeker aan het goede adres! Keep up the nice work Stef! Petje af!

Nikki Clinckemaillie heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
18 augustus 2014

Stef denkt mee en heeft hele leuke ideeën waardoor je geen saaie fotoreportage krijgt maar originele en vaak verrassende foto’s!!

Bernard van Velsen heeft STEF BOEY PHOTOGRAPHY beoordeeld — 5 sterren
18 augustus 2014

Toffe en professionele collega’s om mee samen te werken. Voldoet altijd aan de verwachtingen.