Copyright!

Portretfotograaf Mechelen

Als Mechels portretfotograaf sta ik bekend voor mijn sterke portretfotografie en spontane omgang met mensen.  Een fotoshoot is echter veel meer dan enkel op een knopje duwen !  De juiste compositie en belichting volstaan niet.  Op de juiste manier omgaan met de geportretteerde is minstens even belangrijk. Net daar kan je het verschil maken.

Tijdens een fotoshoot probeer ik steeds het karakter en de emoties vast te leggen. Eén van mijn sterkste troeven is om mensen heel snel op hun gemak te brengen. Daardoor kan ik hen fotograferen zoals ze écht zijn. Dat levert de beste resultaten zoals je kan zien in de portfolio. Mensen fotograferen is het leukste wat er is omwille van de verschillende karakters en interacties.

Een fotoshoot is ook steeds een leuke ervaring voor de mensen. Vaak hebben ze last van stress.  Door mijn ervaring en spontaniteit vergeten ze dit snel en amuseren ze zich. Een fotoshoot bij Stef Boey Fotografie staat voor een plezante ervaring én voor sterke foto’s !

In mijn eerste jaar als professioneel fotograaf haalde ik brons bij de Beroepsvereniging. Dit met een serie van drie portretfoto’s.  Deze vond plaats in 2012. Ondertussen zijn we 2018 en zijn er al meer portretfoto’s en landschapsfoto’s die in de prijzen vielen en tentoongesteld werden.

Professionele portretfotografie en fotoshoots 

Artistieke portretten, commerciële portretten, profielfoto’s voor sociale media, Linkedln. Portretfotografie, zwangerschapsfotografie, headshots voor bedrijven en particulieren, familiefotografie, groepsportretten, …

U kan steeds rekenen op mij voor al uw fotografie in de fotostudio en op locatie.

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen !

Bel me op