Copyright!

fotograaf Mechelen Stef Boey

Fotograaf Mechelen

Wat krijgt u bij  portretfotograaf Stef ?

-digitale foto’s die u online kan gebruiken en zelf afdrukken op alle formaten, dus GEEN EXTRA KOSTEN voor digitale bestanden !

-prachtige portretten

-uitstekende service

-een leuke ervaring

Wat houd een fotoshoot in

-ofwel contacteer ik u telefonisch of we spreken ergens af ter kennismaking

-ik maak eenmoodboard ter inspiratie voor de fotoshoot

-fotoshoot in de studio of op locatie naar keuze

-binnen 24u na onze fotoshoot krijgt u de preview foto’s om uit te kiezen

-uw gekozen foto’s  worden volledig bewerkt en geleverd via wetransfer

Dé portretfotograaf Mechelen, Antwerpen.

Als Mechels portretfotograaf sta ik bekend voor mijn sterke fotografie en spontane omgang met mensen.

Een fotoshoot is echter veel meer dan enkel op een knopje duwen !  De juiste compositie en belichting volstaan immers niet.  Op de juiste manier omgaan met de geportretteerde is minstens even belangrijk. Net daar maak ik het verschil.

Tijdens een fotoshoot probeer ik steeds het karakter en de emoties vast te leggen. Eén van mijn sterkste troeven is om mensen heel snel op hun gemak te brengen. Daardoor kan ik hen fotograferen zoals ze écht zijn. Dat levert de beste resultaten op zoals je kan zien in de portfolio. Mensen fotograferen is het leukste wat er is omwille van de verschillende karakters en interacties.

Een fotoshoot is ook steeds een leuke ervaring voor de mensen. Vaak hebben ze last van stress.  Door mijn ervaring en spontaniteit vergeten ze dit snel en amuseren ze zich. Een fotoshoot bij Stef Boey Fotografie staat garant voor een plezante ervaring én sterke foto’s !

Nog een verschil met vele fotografen is dat je bij mij reeds een aantal digitale foto’s krijgt die inbegrepen zitten in de prijs !  Hiermee kan je zelf allerlei prints, uitnodigingen en albums maken of de foto’s gewoon gebruiken op internet.  Geen extra kosten voor uw digitale fotobestanden !

 

Professionele portretfotografie en fotoshoots 

Voor al uw fotoshoots. Artistieke portretten, commerciële portretten, zakelijke portretfoto’s voor bedrijven, profielfoto’s voor sociale media, Linkedln. Portretfotografie, zwangerschapsfotografie, , familiefotografie, groepsportretten, …

U kan steeds rekenen op mij voor al uw fotografie in de fotostudio en op locatie.

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen !

NU BOEKEN
Bel me op