Copyright!

“Moments” is hét nieuwste fotoconcept van Stef Boey Fotografie.

Met deze nieuwe vorm van fotografie kom ik bij jullie thuis fotograferen. Het doel is om natuurlijke én spontante foto’s te maken in jullie vertrouwde omgeving.  Spontaan, ongedwongen en naturel leg ik jullie momenten vast. Vertederend, lief, grappig, schattig… Alle momenten die anders verloren gaan heb je nu voor altijd om te koesteren. Het zijn die kleine dagelijkse momenten die het leven zo mooi maken. En die kan je nu koesteren voor altijd dankzij “Moments” die eeuwig duren.

Hoe gaat dit in zijn werk ? Heel simpel.  Ik volg jullie in jullie dagelijkse bezigheden en leg de mooie momenten vast. Geen moment gaat verloren ! Samen aan het ontbijt, op een uitstap, spelen met de kinderen, de baby entertainen… .  Vul zelf maar in, er zijn zo vele kleine en mooie momenten die je wil vereeuwigen.

Het basispakket komt op 400€ en dan fotografeer ik twee uur.  De foto’s worden digitaal aangeleverd. Hebben jullie graag een foto album dan is dat ook perfect mogelijk.

Voor meer informatie mag u me steeds vrijblijvend contacteren

 

NU BOEKEN
Bel me op