Copyright!

Een “Lifestyle foto” reportage is hét nieuwste fotoconcept van Stef Boey Fotografie. Hierbij fotografeer ik op een locatie naar wens en leg jullie mooie momenten en de familiesfeer vast.

Met deze nieuwe vorm van fotografie kom ik bij jullie thuis fotograferen. Het doel is om natuurlijke én spontane foto’s te maken in jullie vertrouwde omgeving.  Spontaan, ongedwongen en naturel leg ik jullie momenten vast. Vertederend, lief, grappig, schattig… Alle momenten die anders verloren gaan heb je nu voor altijd om te koesteren. Het zijn die kleine dagelijkse momenten die het leven zo mooi maken. En die kan je nu koesteren voor altijd dankzij deze “Lifestyle foto” reportage.

Hoe gaat dit in zijn werk ? Heel simpel.  Ik volg jullie in jullie dagelijkse bezigheden en leg de mooie momenten vast. Geen moment gaat verloren ! Samen aan het ontbijt, op een uitstap, spelen met de kinderen, de baby in bad doen, een dagje uit… .  Vul zelf maar in, er zijn zo vele kleine en mooie momenten die je wil vereeuwigen en die je normaal niet kan vastleggen.

Het basispakket “Lifestyle foto” reportage komt op 400€ en dan fotografeer ik twee uur.  Deze foto’s worden digitaal aangeleverd en in hoogste resolutie. Hiermee kunnen jullie dan zelf alle mogelijke prints en fotoalbums maken, of dit kan natuurlijk ook via mij. Maar hier zijn jullie vrij in.

Voor meer informatie over de “Lifestyle” fotoreportage mag u me steeds vrijblijvend contacteren