Copyright!

fotograaf Mechelen Stef Boey

 

Aanbod fotograaf Stef:

-Digitale foto’s met mogelijkheid tot online gebruik en afdrukken op alle formaten. Zonder extra kosten !

-Verfijnde portretfotografie met oog voor detail, emotie en sfeer.

-Uitstekende service en aandacht voor de wensen van de klant.

-Een verrassend leuke ervaring.

 

Wat mag u verwachten bij een fotoshoot?:

 – Om uw wensen en visie duidelijk te begrijpen zal er een telefonisch kennismakingsgesprek plaatsvinden waarbij Stef een moodboard (visualisatie van   een concept of     idee) uitwerkt ter inspiratie voor de fotoshoot.

 – U kiest zelf of deze in de studio zal doorgaan of op een locatie naar keuze. Er wordt gebruik gemaakt van een studio te Mechelen en een studio te     Antwerpen.

 – Binnen 24 uur na de shoot ontvangt u de preview foto’s waaruit u uw keuze kan maken.

 – De uitgekozen foto’s krijgt u volledig bewerkt en geleverd in hoogste resolutie via Wetransfer.

 

 

Dé fotograaf in Mechelen en Antwerpen !

Fotograaf Stef is een gepassioneerd fotograaf, docent fotografie en Mechelaar. Al sinds 1 april 2012 specialiseert hij zich in portret-, familie- en zwangerschapsfotografie als freelance fotograaf. Dit te Mechelen en Antwerpen.

Gedurende lange periode werkte Stef als verkoper, waarbij hij merkte dat de aandacht voor klantenservice, eerlijkheid en dienstverlening voor hem persoonlijk prioriteit waren. En dit konden zijn vaste klanten volmondig beamen. In 2011 besloot hij de verkoop met focus op het commerciële aspect achter zich te laten en zijn droom na te jagen.

Met aanmoedigingen van zijn docent fotografie begon hij in 2012 als professioneel fotograaf te Mechelen en Antwerpen.  Kort daarna volgde de stap om tevens als docent fotografie bij Syntra aan de slag te gaan. Alsook startte hij met workshops portretfotografie.

In zijn eerste jaar als professioneel fotograaf werd hij erkend met brons bij de Beroepsvereniging van Belgische Fotografen, dit dankzij een serie van drie portretfoto’s. Ondertussen zijn er meer portret- en landschapsfoto’s die in de prijzen vielen en te zien waren op verschillende fototentoonstellingen.

Portretfotografie heeft zijn voorkeur omdat Stef graag met mensen werkt en door zijn spontaniteit en ‘vlotte babbel’ algauw mensen kan gerust stellen die voor de camera staan.  Waarbij hij er steeds in slaagt de échte persoonlijkheid en eigenheid van zijn klanten vast te leggen op beeld. Of het nu je eerste keer is dat je voor de camera staat, of dat je al een ervaren model bent, er wordt steeds gewerkt met het nodige professionalisme, een hartelijke glimlach en uitstekende service. Dit is waar Stef Boey Fotografie voor staat en waarmee hij het verschilt maakt.

Stef gaat steeds op zijn gevoel af, zowel in het dagdagelijkse leven als in de fotografie. Voor hem is dit het vastleggen van emoties en karakters zonder het technische aspect uit het oog te verliezen. Het geeft hem een enorme voldoening om te horen dat de mensen voor zijn camera het een leuke ervaring vonden, en dat ze tevreden zijn over het resultaat achteraf. Voornamelijk dat is zijn drijfveer.

U kan steeds de ervaringen van anderen bekijken via de Recencies of via Facebook en neem zeker eens een kijkje in de Portfolio. Want beelden zeggen steeds meer dan woorden.

Indien je graag meer zou weten over deze Mechelse fotograaf, kan je de interviews raadplegen in de sectie Publicaties