Copyright!

Dé fotograaf in Mechelen en ver daarbuiten !

Gepassioneerd fotograaf, perfectionist en Mechelaar.

Sinds 1 april 2012 als freelance fotograaf te Mechelen.

Gedurende een lange periode was ik werkzaam als verkoper en dankte mijn groot aantal vaste klanten aan mijn persoonlijke service, eerlijkheid en dienstverlening. Jaar na jaar zag ik hoe winst belangrijker werd dan klantenservice en menselijkheid en in 2011 gaf ik mijn vaste job op om mijn droom na te jagen en het op mijn manier te doen.

Aangemoedigd door mijn docent Herman zette ik mijn eerste stappen als professioneel fotograaf te Mechelen, en kort erna ook als docent fotografie bij Syntra Mechelen.

Mensen fotograferen is het leukst maar ik zorg ook dat het voor die mensen een leuke en ontspannen ervaring is ! Eén van mijn sterkste troeven is mijn spontaniteit waarmee ik mensen snel op hun gemak kan stellen. Zo fotografeer ik hen hoe ze écht zijn ! Dat én een uitstekende service en natuurlijk sterke portretten is wat Stef Boey Fotografie voor staat. En nét daar maak ik het verschil.

Zowel in het leven als in de fotografie volg ik steeds mijn gevoel. Voor mij is fotografie het vastleggen van emoties en karakters zonder het technische aspect uit het oog te verliezen. Het geeft dan ook voldoening om nadien te horen dat mensen heel tevreden zijn over het resultaat en dat ze het ook een erg leuke ervaring vonden.  Daar doe ik het voor !

 

Ga eens kijken bij de recensies om te lezen hoe anderen over Stef Boey Fotografie denken.

Wil je meer weten over de Mechelse fotograaf, neem dan een kijkje bij de interviews onder “Publicaties“.

 

Lees de recensies van onze klanten op de Facebookpagina.

Bel me op