Copyright!

Als Mechels fotograaf sta ik bekend voor mijn sterke portretfotografie. Een fotoshoot is echter veel meer dan enkel fotograferen !

Tijdens een fotoshoot probeer ik steeds het karakter en de emoties vast te leggen. Eén van mijn sterkste troeven is om mensen heel snel op hun gemak te brengen. Daardoor kan ik hen fotograferen zoals ze écht zijn. Dat levert de beste resultaten zoals je kan zien in de portfolio. Mensen fotograferen is het leukste wat er is.

Een fotoshoot is ook steeds een leuke ervaring voor de mensen. Vaak hebben ze last van stress.  Door mijn ervaring en spontaniteit vergeten ze dit snel en amuseren ze zich. Een fotoshoot bij Stef Boey Fotografie staat voor een plezante ervaring én voor sterke foto’s !

In mijn eerste jaar als professioneel fotograaf haalde ik brons. Dit met een serie van drie portretfoto’s. Dit was met de fotowedstrijd van de Vereniging der Belgische Beroepsfotografen. Deze vond plaats in 2012. Ondertussen zijn we 2018 en zijn er al meer portretfoto’s en landschapsfoto’s die in de prijzen vielen en tentoongesteld werden.

Professionele portretfotografie en fotoshoots 

Artistieke portretten, commerciële portretten, profielfoto’s voor sociale media, Linkedln. Portretfotografie, zwangerschapsfotografie, headshots voor bedrijven en particulieren, familiefotografie, groepsportretten, …

U kan steeds rekenen op mij voor al uw fotografie in de fotostudio en op locatie.

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen !

 

fotostudio mechelen portretfotografie

Bel me op