Copyright!

 

fotograaf mechelen

CONTACT

Geef me een belletje :
0494/66 22 99

Stuur me een mailtje :
Mail mij

Uw naam

Uw e-mail

Uw bericht

Zeker ook interessant om te weten, bij  Stef krijg je reeds een aantal digitale foto’s in hoogste resolutie inbegrepen in de fotoshoot !  Hiermee kan je zowel online de foto’s gebruiken als er zelf prints en albums mee maken.  Dus geen extra kosten om je foto’s digitaal te krijgen.

Neem gerust contact met me op voor al uw vragen en opmerkingen. Heeft u vragen over de mogelijkheden en prijzen qua fotoshoots ? Wilt u weten waarom ik voor een fotoshoot graag eerst eens praat met de klanten ?  Of wil je graag meer info over de komende workshops rond portretfotografie? Heb je interesse in een cadeaubon of landschapsprint ? Twijfel dan niet en bel me of mail me. Ik bezorg je zo snel mogelijk een duidelijk antwoord! 

NIEUWSBRIEF

Waarom inschrijven op de nieuwsbrief ? Alle aanbiedingen en kortingen gebeuren via deze nieuwsbrief. Verder blijf je zo op de hoogte van workshops, leuke acties, cadeaubons, fine-art landschapsprints, nieuwe foto’s enzovoort. Ook bezorg ik je regelmatig professionele fototips, nieuwtjes, en meer. Aarzel dus niet en schrijf je meteen in.

De fotografie nieuwsbrief komt ongeveer vier keer per jaar uit.

Inschrijven kan hier

 

Bel me op