Copyright!

 

Uw fotograaf in Antwerpen, Mechelen en ver daarbuiten

Gepassioneerd fotograaf, filmfan, stripverzamelaar, sportfanaat, natuurliefhebber, reiziger en Mechelaar.

Het leven is te kort om tegen je zin te werken dus doe ik wat ik het liefste doe en het beste kan: fotografie.
Sinds 1 april 2012 als freelance fotograaf mét een btw-nummer.

Hoe kom ik erbij om in deze tijden een onzekere job als professioneel fotograaf te willen doen ?
Simpel eigenlijk: passie, doorzettingsvermogen en het besef dat het beter kan !

Bijna twintig jaar was ik werkzaam als verkoper en dankte mijn groot aantal vaste klanten aan mijn persoonlijke service, eerlijkheid en dienstverlening. Jaar na jaar zag ik hoe winst belangrijker werd dan klantenservice en menselijkheid en in 2012 gaf ik mijn vaste job op om mijn droom na te jagen en het op mijn manier te doen.

Aangemoedigd door mijn docent fotografie en vol enthousiasme en wilskracht, zette ik mijn eerste stappen als beroepsfotograaf te Mechelen, Antwerpen.

Sinds de start haalde ik als fotograaf in mijn eerste jaar onder meer brons bij de vereniging van Belgische Beroepsfotografen en werd mijn portretfotografie en landschapsfotografie nationaal en internationaal tentoongesteld.

Mensen fotograferen is heel leuk maar ik zorg ook dat het voor de klanten een leuke ervaring op zich is ! Eén van mijn sterkste kanten is mijn spontaniteit waarmee ik mensen snel op hun gemak kan stellen. Zo fotografeer ik mensen hoe ze écht zijn.

Als fotograaf volg ik mijn gevoel. Voor mij is fotografie het vastleggen van emoties en karakters zonder het technische aspect uit het oog te verliezen. Het geeft dan ook voldoening om nadien te horen dat mensen heel tevreden zijn over het resultaat.

Ga eens kijken bij de recensies om te lezen hoe anderen over Stef Boey Fotografie denken.

Wil je meer weten over de Mechelse fotograaf, neem dan een kijkje bij de interviews onder “Publicaties – Fotograaf Stef Boey“.

 

Lees de recensies van onze klanten op de Facebookpagina.