Copyright!

 

Op 1 april 2012 startte Stef Boey op aanraden van zijn mentor als freelance fotograaf.  Stef bleek al snel een oog te hebben voor “people-photography”  en profileerde zich dan ook als portretfotograaf, eventfotograaf en huwelijksfotograaf.

Uw fotograaf in Mechelen en ver daarbuiten

Freelance fotograaf Stef Boey is gevestigd te Mechelen, Antwerpen en staat met plezier in voor al uw professionele fotografie in binnen- en buitenland. Hij staat bekend om zijn passie, service en prijzen op maat.

Met zijn zwart wit portretfotografie haalde hij in zijn eerste jaar als fotograaf oa brons bij de Belgische Beroepsfotografen.  Ook met zijn landschapsfotografie haalde hij nationaal en zelfs internationaal erkenning en werden zijn portretfoto’s en landschapsfoto’s tentoongesteld tot in Saudi-Arabië.

Eén van Stef zijn sterkste kanten is zijn vlotheid waarmee hij iedereen snel op hun gemak stelt, zo fotografeert hij de mensen zoals ze echt zijn.

“Als fotograaf volg ik mijn gevoel, voor mij is fotografie het vastleggen van karakters en emoties zonder het technische aspect uit het oog te verliezen.  Het geeft dan ook voldoening om te horen dat mensen geraakt worden door mijn fotografie”

Wil je meer weten over de Mechelse fotograaf, neem dan een kijkje bij de interviews onder “Publicaties – Fotograaf Stef Boey“. Stef deelt ook graag zijn kennis met je tijdens zijn “no-nonsense” cursus digitale fotografie.

 

Lees de recensies van onze klanten op de Facebookpagina.